Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot crashes on checking addons
<p> | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br><br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 11:10:08.9697 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 11:10:11.5449 | INFO | Local time : 3/18/2025 1:10:11 AM Remote time : 3/18/2025 1:10:12 AM <br>2025-03-18 11:10:11.5449 | INFO | TimeDifference : 00:00:00.4544954 <br>2025-03-18 11:10:16.7254 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 11:10:27.5643 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 11:10:45.6826 | ERROR | Error during BOT file update: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateBotFilesAsync(MinionProduct product, Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 11:10:45.7071 | INFO | MinionApp: 18134ms, MinionProducts: 10004ms, Addons: 23ms <br>2025-03-18 11:10:56.7415 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 11:10:58.8390 | INFO | Local time : 3/18/2025 1:10:58 AM Remote time : 3/18/2025 1:10:59 AM <br>2025-03-18 11:10:58.8390 | INFO | TimeDifference : 00:00:00.1603877 <br>2025-03-18 11:11:05.5962 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 11:11:16.4333 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 11:12:34.4949 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 11:12:36.6537 | INFO | Local time : 3/18/2025 1:12:36 AM Remote time : 3/18/2025 1:12:37 AM <br>2025-03-18 11:12:36.6537 | INFO | TimeDifference : 00:00:00.3454515 <br>2025-03-18 11:12:42.9280 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 11:12:53.7515 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 11:13:20.5943 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 11:13:22.3677 | INFO | Local time : 3/18/2025 1:13:22 AM Remote time : 3/18/2025 1:13:23 AM <br>2025-03-18 11:13:22.3677 | INFO | TimeDifference : 00:00:00.6318244 <br>2025-03-18 11:13:27.2674 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 11:13:38.1000 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 12:00:35.7129 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 12:00:38.1253 | INFO | Local time : 3/18/2025 2:00:38 AM Remote time : 3/18/2025 2:00:37 AM <br>2025-03-18 12:00:38.1253 | INFO | TimeDifference : -00:00:01.1259080 <br>2025-03-18 12:00:43.5505 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 12:00:54.3954 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 12:01:53.0256 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 12:01:55.0157 | INFO | Local time : 3/18/2025 2:01:55 AM Remote time : 3/18/2025 2:01:54 AM <br>2025-03-18 12:01:55.0157 | INFO | TimeDifference : -00:00:01.0165086 <br>2025-03-18 12:02:00.7524 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 12:02:11.6181 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 17:14:36.8777 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 17:14:40.4029 | INFO | Local time : 3/18/2025 7:14:40 AM Remote time : 3/18/2025 7:14:40 AM <br>2025-03-18 17:14:40.4029 | INFO | TimeDifference : -00:00:00.4033482 <br>2025-03-18 17:14:46.9800 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 17:14:57.6673 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 17:21:26.7263 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 17:21:28.7289 | INFO | Local time : 3/18/2025 7:21:28 AM Remote time : 3/18/2025 7:21:28 AM <br>2025-03-18 17:21:28.7289 | INFO | TimeDifference : -00:00:00.7294378 <br>2025-03-18 17:21:33.2523 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 17:21:43.9423 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 17:24:32.4846 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 17:24:34.2140 | INFO | Local time : 18/03/2025 7:24:34 AM Remote time : 18/03/2025 7:24:33 AM <br>2025-03-18 17:24:34.2140 | INFO | TimeDifference : -00:00:01.2144604 <br>2025-03-18 17:30:47.9308 | WARN | FFXIV MINION does not have a default game folder / executable set <br>2025-03-18 17:30:47.9568 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 17:30:58.6077 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br>2025-03-18 17:31:41.4161 | INFO | Logging initialized. <br>2025-03-18 17:31:43.4288 | INFO | Local time : 3/18/2025 7:31:43 AM Remote time : 3/18/2025 7:31:43 AM <br>2025-03-18 17:31:43.4288 | INFO | TimeDifference : -00:00:00.4295340 <br>2025-03-18 17:31:47.4820 | WARN | FFXIV MINION does not have a default game folder / executable set <br>2025-03-18 17:31:47.5101 | INFO | Ready... <br>2025-03-18 17:31:58.1880 | ERROR | Update MINIONAPP Error: System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: The request was canceled due to the configured HttpClient.Timeout of 10 seconds elapsing.<br> ---&gt; System.TimeoutException: A task was canceled.<br> ---&gt; System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.<br>&nbsp; at System.Threading.Tasks.TaskCompletionSourceWithCancellation`1.WaitWithCancellationAsync(CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpConnectionPool.SendWithVersionDetectionAndRetryAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, Boolean doRequestAuth, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.RedirectHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.DecompressionHandler.SendAsync(HttpRequestMessage request, Boolean async, CancellationToken cancellationToken)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; --- End of inner exception stack trace ---<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.HandleFailure(Exception e, Boolean telemetryStarted, HttpResponseMessage response, CancellationTokenSource cts, CancellationToken cancellationToken, CancellationTokenSource pendingRequestsCts)<br>&nbsp; at System.Net.Http.HttpClient.&lt;SendAsync&gt;g__Core|83_0(HttpRequestMessage request, HttpCompletionOption completionOption, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts, CancellationTokenSource pendingRequestsCts, CancellationToken originalCancellationToken)<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.SetValidBaseUrlAsync()<br>&nbsp; at MINIONAPP.Helpers.MinionToolhelper.CreateAsync(Int32 workers, Boolean isinteractive)<br>&nbsp; at MINIONAPP.ViewModels.UpdaterViewModel.UpdateMinionAppFilesAsync(Boolean doUpdate) <br><br></p>
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

We help you win the game.

FFXIV Bot and More.

Products